Bun Venit la Scala Cetate

Str. Griviței nr.11, Oradea

Noul ansamblu rezidențial Scala Cetate este primul ansamblu rezidențial dezvoltat de Scala Development în afara Clujului. Situat în str. Griviței nr.11, ansamblul va avea o suprafață totală construită de 25.645mp, 6 corpuri de clădire, 164 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, 209 parcări subterane și 11 spații comerciale.

Locatarii vor beneficia și de un supermarket, un restaurant și alte funcțiuni comerciale. Ansamblul are în centrul său amplasată o piațetă elegantă ce va face legătura directă în Parcul Cetății. Dorința dezvoltatorilor este de a revitaliza zona și de a o transforma într-o destinație elegantă și cosmopolită care să se integreze cu peisajul arhitectural din zona centrală a orașului.

Mixul de apartamente și spații comerciale propus este foarte primitor atât pentru familiile care își doresc o locuință centrală cât și pentru persoanele din mediul de business care au nevoie de proximitate față de toate punctele de interes. Legătura cu Parcul Cetății va transforma zona într-un ecosistem vibrant și social și va deschide noi oportunități de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului.

Lucrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului 2023.

Tipuri de apartamente

Cele șase corpuri de clădire dispun de apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere în multiple configurări și compartimentări. Apartamentele au suprafețe vitrate generoase, terase și logii elegante, iar compartimentările interioare sunt optimizate pentru un echilibru optim între zona de zi și zona de noapte. Contactați echipa noastră de vânzări pentru mai multe detalii referitoare la tipuri și compartimentări, în funcție de corpul de clădire dorit.

Apartamente 1 cameră

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente 4 camere

Contactează-ne